Обучението ми как да използвам правилно метода неврографика започна с преминаването на степен Ползвател през февруари 2020г. Виждайки какво мога да направя със собствените си страхове и негативни емоции, поисках да имам още повече знания и умения. Исках да помагам и насочвам и другите към една желана и осъзната от тях промяна. Затова през април 2020 г. преминах обучение за получаване на степен Специалист по НевроГрафика в школата на Светлана Сафонова и Марина Ворошилова, инструктори по неврографика от 2016 г.

Но както осъзнах по-късно тези обучения бяха само началото. Март 2021 се включих в 9 месечно предизвикателство – интензивно обучение за сертифицирани инструктори по неврографика към Института за психология на творчеството, основан от Павел Пискарьов. Вече съм дипломиран инструктор и естетически коуч. По време на обучението в института опознах дълбините на метода и преживях свои личностни трансформации. Успешното дипломиране ми даде знания, умения и увереността, че мога да помагам пълноценно на моите клиенти. Доверявайки ми се ще осъзнаете:

  • ваши поведенчески модели;
  • защо изпитвате определени емоции когато попаднете в дадена ситуация;
  • защо имате такива убеждения и мисли.

Всички те са се формирали в живота ви неосъзнато. Следствие са на поведение и реакции на вашите родители и други хора от социума ви. Дори се предават от поколение на поколение. Понякога ви пречат да живеете пълноценен и щастлив живот.

Ако ми се доверите да ви поведа по пътя на собственото ви осъзнаване, ви обещавам да има сътресения, дълбоки прозрения и промени. Промени на хора и обстоятелства в живота ви и много „Уауу ама верно ли?!“ Дори може част от хора, които обичате и искате в живота си, да пожелаят да не бъдат вече част от вашия. Но със сигурност ще може да постигнете развитие на творческия си потенциал и да започнете да създавате вълшебства в света около вас. Ще научите предназначението си и ще заживеете щастливо в резонанс със своите мечти и цели.

От мен ще получите пълна подкрепа и резултатност от всяка среща. Аз също ще получа своята доза удовлетворение от това да извършвам дейността си ефективно.