Има надежда за всички

Има надежда за всички

Все по-рядко се случва някой да ми натисне бутоните, да „ми влезе с бутонките“, да нацели някой изостанал, неотработен мазол. Все по-рядко се случва да излея цялата завладяла ме емоция на листа с такава злост, че острието на маркера да потъне навътре. Но получените чрез рисуване по метода неврографика осъзнавания и надежда за промяна, точно в тези случаи ми помагат да взема на един дъх няколко стъпала нагоре по стълбицата към Божето в мен.

Базовият алгоритъм за снемане на ограниченията,

накратко АСО има силата не само да ме успокои за 5-6 минути, да заглади с лекота бодлите. Той ми дава идеи къде е зейнала емоционалната дупка, къде съм оставила травмата да бъде по-силна от любовта, къде съм нахранила черния вълк, и съм забравила за белия. 

И както се пее в известната песен на Павел и Венци, съм забравила, че отговорът на всеки въпрос е любов. Любов към себе си, любов към другите. Особено към другите. Те я заслужават най-много. Защото без тях, как ще видим какво да изчеткаме и освежим. Как без тях ще се научим да живеем с бодлите си, с миналото си, с всичко онова, което не може да бъде променено. Но пък може да се приемем, да си благодарим, да си простим – че сме били слабохарактерни, че сме отстъшили, че сме се поддали на манипулация. Все слабости, с които се налага да се справяме ежедневно.

Ако искате да ви науча

да използвате неврографиката по правилата – екологично и ефективно, запишете се за индивидуална консултация. Защото освен, че знам теорията, правилата и задачите, за които може да помогне неврографиката на деца и възрастни, имам над четири години личен опит с любимата методика. 

Ще завърша с цитат от “Проницателят” – един от шедьоврите на любимия Анди Андрюс.

… щом дишате, значи сте жива и сте на тази земя. Което означава, че още не сте изпълнили задачата, с която сте изпратена тук, не сте постигнали целта си. Тепърва ви предстои да осъществите най-важната си мисия,  следователно животът е пред вас….

— Ето го моето доказателство, че има надежда за всички ни.

С много любов и приемане,

Марги

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *