Събития през Февруари

Какво ще случваме през месец февруари? Числото две – Аз и Ти. Любов и трепет от пръв поглед. Всички събития през февруари са посветени на отношенията ни с хората – как се справяме, как общуваме, как прощаваме, как благодарим. А вие как обичате – знаете ли? Запишете се, защото заедно ще разнищваме всичко за връзките, поднесено с много любов и гарнирано с щипка магичност.

Знаете ли как дервишите преценяват хората около себе си? Задават си въпроси – Как се чувствам в присъствието на даден човек? Променям ли обичайното си поведение и начин на общуване, за да му се харесам, за да ми обърне внимание, за да ме забележи? Поощрява ли ме ден след ден да бъда една по-добра версия на себе си, да се развивам като личност и дух? Изважда ли наяве моята най-добра страна, кара ли ме да бъда добър, търпелив и толерантен въпреки поведението му. Тогава това е „моят“ човек:

 • Този, който ще ми покаже като изкривен образ в „огледало“, какво да преработя в себе си, за да бъда щастлив сам и в двойката;
 • Този, който ще ме подкрепи в трудни изпитания и на който ще мога да се опра като на патерица;
 • Този, който ще саботира по всякакъв начин моите усилия в дадена посока и с това, ще ми помогне да осъзная правилния път към целта.

На тези и още много други въпроси ще си отговаряме, докато рисуваме по метода неврографика на събитията през месеца, посветен на Любовта и Виното. Защото както казват поетите:

In vino veritas! Истината е във виното! или На всеки проблем, на всеки въпрос отговорът е любов!

Как ще ви помогне неврографиката

Съществуват различни практики, чрез които може да достигнете до значими прозрения:

 • как да хармонизирате и балансирате общуването си;
 • как да реализирате своя потенциал в едни по-предизвикателни взаимоотношения, от които няма оттърване (родител-дете);
 • как да осъзнаете и изпълните вашата роля и мисия в собствения си живот.

Безспорно всяка от тях е достатъчно добра. Всяка би могла да ви помогне да се изкатерите по стръмната и не винаги лека стълбичка на личностното ви израстване. Но ако обичате да творите и създавате красота около себе си, ако сте влюбени в неврографиката или тепърва я опознавате, аз ви предлагам да се включите в нашите събития през месеца. В тях чрез вълшебството и мекотата на метода ще преоткриете връзките и взаимоотношенията в живота си.

Не е нужно да умеете да рисувате, за да създадете вашия уникален шедьовър. Вглъбявайки се в себе си, докато водите линии или очертавате фигури, ще изразите вътрешното си състояние, мислите си, възприятията си за света около вас. Ще нарисувате всичко, което ви вълнува, тревожи и създава дискомфорт в общуването ви – с роднините си, с партньора си, с децата си, с колегите и шефа си. След това с много любов и внимание ще хармонизирате рисунката по правилата на метода. През цялото време аз, Марги, сертифициран инструктор по неврографика от „Института за психология на творчеството„, ще ви подкрепям с много любов. Ще ви помогна да получите удовлетворение и нов поглед към заобикалящия ви свят – хората, вещите, нуждите ви. След това, всеки ден с малки стъпки, животът ви ще става по-лек, всичко ще се случва естествено, плавно и хармонично. Ще започнете да дишате, да мислите и да чувствате по новому. Ще поканите усмивката и радостта в живота си.

Календар – безплатни онлайн събития

5 февруари 2023 г. от 17.00 ч., ще се случва „НевроЛудие по пълнолуние в Лъв. Подробности за събитието и линк за вход ще намерите във фейсбук групата „Неврографиката – рисуване с Марги„.

Календар за фенове

7 февруари 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. Темата на първото събитие през месец февруари е “Моите токсични връзки“. Всички сме чели или чували репликата – „Щом не ти харесва – напусни, махни се, спри да влагаш енергия там където не се чувстваш добре“. Но понякога се оказва, че не е толкова лесно да скъсаш с навика, с традицията, с възпитанието и морала. Час и половина ще анализираме отношения, които ни бодат – ще разсъждаваме можем ли да ги съживим, колко енергия ще е нужна или трябва тотално да се откажем. Ще помолим Божето в нас да ни вразуми, да ни даде подсказка и ясна нова посока. Неврографиката ще ни помогне да достигнем до тези резултати с лекота и шаманско вдъхновение.

16 февруари 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. Един час и половина ще рисуваме на тема – „За любовта с любов“. За да получиш първо трябва да дадеш – така гласи един от най-важните природни закони. Но как да дадеш – ако нямаш какво. Затова създавайки хармонична композиция, ще балансираме мъжката и женска енергия в себе си. Ще видим какво имаме в излишък и какво не ни достига, за да приемем и обичаме себе си безусловно. След това даването ще е лесно и спонтанно.

23 февруари 2023 г. от 20.30 ч. онлайн. Броени дни преди големия народен празник Сирни заговезни, рисувайки по метода неврографика, ще помолим за прошка. Темата на мастър класа е „Прощавай! Простено да ти е!„. „Прощавай“ е трудна за произнасяне дума, когато е засегнато егото и личността ни. Но неврографиката и нейния вълшебен шамански дух ще ни помогнат да намерим най-комфортния за нас начин да я изречем на глас.

Такси за вход

Стандартната такса за участие във всяко едно от събитията за фенове през февруари е 39 лв. Може да се възползвате от Специална пакетна такса за участие във всички събития през февруари – 89 лв. Тези, които се включиха в мастър класове през месец януари получават подарък отстъпка 10%. Подаръкът може да се използва както за отделно събитие, така и за намаление на пакетната цена.

Всяка практика ще имате на запис, за да си довършите рисунките с вашето темпо.

Запишете се!

Ще бъде интересно, вълнуващо и преобразяващо. Защото както казва Антоан дьо Сент-Екзюпери, силата е във всеки ден! Всеки ден, в който ние правим нашата малка крачка към вдъхновението и любовта. За допълнителни въпроси – 0878718248.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни