Събития през Април

Месец Април – време за пътешествия, изследване на света, опознаване на нови места, култури и етноси. И всичко това гарнирано с безкрай възможности за създаване на нови запознанства и приятелства. Пролетта дойде. Слънчо е достатъчно голям и силен и ни приканва с топла прегръдка да облечем леките дрехи, да обуем удобните обувки и да се отправим на пътешествие. Пътешествие, в което опознавайки новото, ще имаме възможност да обогатим душата си с изживявания и спомени. Изследвайки с малки стъпки непознати места, ще разберем повече за човешката природа и за своите собствени безгранични способности.

Събитията, които сме ви подготвили през месец април, ще подкрепят вашата душа в пътешествието й към една по-добра и изпълнена с безусловна вселенска любов същност. Ще имате възможност да замените неработещи модели и програми с нещо, което би ви мотивирало всеки ден да започвате денят си с усмивка. С една дума – ще рестартирате живота си по пълнолуние и новолуние, използвайки мощната трансформираща сила на Луната и ритъма на Природата.

Календар – безплатни онлайн събития

6 април 2023 г. от 7.30 ч., онлайн ще се случва „НевроЛудие по пълнолуние във Везни.

Подробности за събитието и линк за вход ще намерите във Фейсбук групата „Неврографиката – рисуване с Марги„.

Календар за фенове

20 април 2023 г. от 20.00 ч., онлайн. “Рестартирай живота си по новолуние„.

Независимо от ситуацията, в която се намирате в момента, винаги можете да направите пътя си напред по-ползотворен, удовлетворяващ ви и благоденстващ. Стига да знаете какво точно искате до най-малки подробности, да го искате с цялото си сърце и да впрегнете всичката си воля и усилия. А когато силите не ви достигат и краят не му се вижда, на помощ идва магичността на метода Неврографика.

Кога : 20 април 2023 г.
от 20:00 ч. до 21.30 ч.
Къде : онлайн в zoom.
Такса за вход : 39 лв.
За въпроси и записване : в контактната форма в края или на тел. +359 87871 8248

Ще имате запис от мастър класа, за да си довършите рисунката с вашето темпо.

29 април 2023 г. от 14.30 ч., на живо в Пловдив. „Моето желание“.

Имате голямо желание? Имате малко желание? Рисувайки по метода неврографика може да направите първата крачка към сбъдването му. Как? В неврографиката чудесата и вълшебствата винаги са възможни, защото вярвайки в нещо с цялото си сърце и душа, вие ще му вдъхнете живот и сила да се прояви! Елате и сами ще се убедите.

Мастър класът е подходящ за начинаещи и напреднали. Продължителност 2 часа.
Кога : 29 април 2023 г.  от 14.30 ч. до 16.30 ч.
Къде : гр. Пловдив, ТЦ Гранд, ет. 4
Такса за вход : 50 лв.
Получавате: 20% отстъпка при ранно записване и плащане до 27 април 2023 г. включително.
Доведете приятел и ще получите 50% отстъпка от вашата такса.
За въпроси и записване : 0878718248  Маргарита

Как ще ви помогне неврографиката

Съществуват различни техники, практики и методи, чрез които:

 • да достигнете до прозрения как да хармонизирате и балансирате личната си енергия;
 • да съставите стратегия и план за реализация на своя потенциал в живота;
 • да си осигурите спокойствие и увереност за идващите промени;
 • да научите как грешките от миналото могат да се преобразуват в ресурс с положителен заряд, който да ви помага в настоящето.

Безспорно всяко от тях е достатъчно добро,

за да ви побутне да се изкатерите по стръмната и не винаги лека стълбичка на личностното си израстване. Ако обичате да творите и създавате красота около себе си, аз ви предлагам да се включите в нашите събития. Не е нужно да умеете да рисувате, за да създадете вашият уникален шедьовър, рисувайки по метода неврографика . Вглъбявайки се в себе си докато водите линии ще изразите вътрешното си състояние, мислите си, възприятията си за света около вас. След това с много любов и внимание към себе си, ще хармонизирате рисунката по правилата на метода.

В края на рисуването,

като резултат ще получите удивителна промяна – ще стабилизирате емоционалното си състояние, ще получите вдъхновение, мотивация и план за действие как да реализирате желанията и целите си. Ще получите един нов поглед към заобикалящия ни свят – хората, вещите, нуждите ни. Животът ни става по-лек, всичко се случва естествено, плавно и хармонично. Самите ние започваме да дишаме, да мислим и да чувстваме по новому. Животът ни не е същият, а от там с лекота можем да стигнем до въздействие и на менталната си форма.

Не е нужно да умеете да рисувате,

за да създадете вашия уникален шедьовър. Аз, Марги, сертифициран инструктор по неврографика от „Института за психология на творчеството„, ще ви подкрепям с много любов. Ще ви помогна да получите удовлетворение и нов поглед към заобикалящия ви свят – хората, вещите, нуждите ви. След това, всеки ден с малки стъпки, животът ви ще става по-лек, всичко ще се случва естествено, плавно и хармонично. Ще започнете да дишате, да мислите и да чувствате по новому. Ще поканите усмивката и радостта в живота си.

Запишете се!

Ще бъде интересно, вълнуващо и преобразяващо. Защото както казва Антоан дьо Сент-Екзюпери, силата е във всеки ден! Всеки ден, в който ние правим нашата малка крачка към вдъхновението и любовта. За допълнителни въпроси – 0878718248.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни