Месец септември символизира началото на есента, събирането на реколтата, жътвата и узрелите плодове на майката природа. През този месец настъпва есенното равноденствие, денят и нощта се изравняват. Той е своеобразен символ на баланса между лятото и зимата, светлината и мрака, материята и духа. Септември е важен за работата с изобилието на финансите ни за цяла една година напред.

Затова през този месец препоръчваме да се рисува под мотото:

Септември – месец за привличане на изобилие и благоденствие

Най-подходящите дати за набиране на активна творческа сила в нас и пускането й в действие са 8, 17 и 26 септември – числото 8. Но и всички останали дни през месеца са силно активни и стимулиращи към осъзнавания, тъй като числото 9 (месец септември) е най-светлото и изтънченото от всички числа, завършека на редичката. Деветката е силно просперитетна. Тя получава финансовите си възнаграждения изцяло игнорирайки паричния потенциал на всяко едно занимание. От нас зависи дали ще положим нужните усилия, за да постигнем това състояние за себе си.

През септември всички молитви и медитации усилват ефекта си. Също така е много подходящо да се рисуват

Мандали

Ако сте почитатели на метода Неврографика, тогава знаете за НейроМандалите и тяхната мощна хармонизираща и балансираща енергията сила. Защото мандалите ни помагат да изравним нивото на енергийните ни центрове – физически, емоционален, ментален и духовен – с това на душата ни. И тъй като душата ни материализира идеите – дава им форма и приложение, – тогава и ние самите ще можем да изпитаме в живота си удовлетворение от личностната ни творческа реализация.

Добре би ви се отразило да рисувате и по двата много популярни дзен алгоритъма в Неврографиката –

НевроЛотос и Шамански дъжд.

Тъй като дзен е практика за стимулиране на съзнанието ни към внезапното прозрение, тези два алгоритъма ще ви помогнат да осъзнаете своята истинска същност и да приложите постигнатото разбиране в ежедневния си живот. Основното в тях са концентрацията и присъствието „тук и сега“ и достигане до лични прозрения чрез лични преживявания върху белия лист и след това в живота.

В продължение на десетки хиляди години сме живели в хармония с природата, съхранявайки баланса на силите на получаване и отдаване. Но в последните столетия силата на получаване (на желанието да получаваш заради самото получаване) в цялото общество рязко е нараснала и балансът е нарушен. Тъй като силата на отдаване е създаващата, а силата на получаване – разрушаваща. И тази разрушаваща сила, приложена без равновесната силата на отдаване, води отделния човек и цялото обществото към гибел. Само силата на отдаване – силата на развитие, силата на живот, – се явява определяща за това създаваме ли или разрушаваме. По тази причина препоръчвам в рисуването през месеца да се включат и

Спиралите,

част от знанията по НевроСтруктуриране (изучава се как неврографиката и универсалната структура на Вселената се преплитат). Чрез спирали за привличане и отдаване може да балансираме двете сили в нас самите, за да се доближим и слеем с хармоничната енергия на природата.

А в края на благодатния месец септември,

практиката НевроДърво

чудесно ще ви послужи да построите вашето дърво на изобилието. Това дърво ще ви помогне да намерите ресурси за случване на синхроничности в живота си, да отключите собствения си потенциал и да закодирате получаването на възможни резултати във вашия най-важен житейски проект – да бъдете щастливи.

Тази есен

ние от школата за обучение по неврографика ви предлагаме да се включите в затворена група във Фейсбук „Неврографиката – разговор със себе си, Изобилие през септември“. В нея ще намерите текстови и видео материали, които ще подпомогнат и подкрепят вашите усилията да привлечете изобилие и благоденствие в живота си.

Какво ще получите в групата

 • материали за създаване на числова мандала за изобилие и кратка молитва към нея;
 • видео упражнение за рисуване по метода неврографика  – „НевроМандала – лична сила“;
 • видео упражнение за рисуване по метода неврографика  – „Спирали за привличане и отдаване“;
 • видео упражнение за рисуване по метода неврографика  – „НевроЛотос – творческа реализация на потенциала“;
 • видео упражнение за рисуване по метода неврографика  – „Шамански дъжд – лични прозрения“;
 • видео упражнение за рисуване по метода неврографика  – „НевроДърво на изобилието“;
 • ще може да задавате въпроси вътре в групата и да получавате отговори от сертифициран инструктор от Института по психология на творчеството;

Организация на процеса

След заплащане на таксата за участие, от 1 септември 2022 г. получавате достъп до групата, с всички съдържащи се в нея материали. Вие сами определяте темпото си на работа. Достъп до групата ще имате в продължение на 360 дни. Ще може да задавате въпроси, да споделяте рисунките и напредъка си. Да се хвалите с промените или да мрънкате и да недоволствате.

Нужни материали

 • много бели листа формат А4, А3 и А5;
 • черни перманентни маркери с три размера – S, M и дебел;
 • цветни текст маркери и/или акварелни маркери;
 • пергел, линия, черен молив и гума;
 • не е нужно да познавате метода неврографика, но ако знаете базовия алгоритъм и алгоритъм за снемане на ограниченията ще ви е по-лесно да се ориентирате какво правите и защо го правите.

Цена на участие

Тарифа „Стандарт“66 лв. Включва всичко описано в разделите „Какво ще получите в групата“ и „Организация на процеса“

Тарифа „V.I.P“99 лв. Включва всичко от тарифа „Стандарт“ и

 • специално лично отношение и грижа – възможност да се общува в личен чат в месинджър или вайбър и да се обсъждат възникнали въпроси, колебания, чуденки и т.н;
 • индивидуално обсъждане на до три рисунки – разглеждане, препоръки и съвети с цел повишаване ефективността им.

За записване

попълнете контактната форма по-долу

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни