енергия интуиция епифиза аджна неврографика

Човек и енергия

Най-успешните и продуктивни хора имат много високи нива на лична сила и енергия. Защото енергията е горивото, с което се постига всичко. Познавате ли някой уморен, потънал в грижи, блокирал и „прегорял“, човек, който е постигнал много? Едва ли. А какъв е образът на „успешния“ индивид – енергичен, позитивен, с динамично ежедневие? Той получава и се радва на много повече неща, които животът му предлага в изобилие.

У всеки има три основни форми на енергия – физическа, емоционална и умствена. За събирането и възстановяването на физическата енергия са необходими малко почивка, сън, здравословна храна, витамини и минерали. А какво представляват другите форми на енергия и как може да им се повлияе?

Емоционалната енергия

се свързва с ентусиазма и възбудата. „Блясъкът“ в очите е сигурен признак за присъствието й. Чрез тази форма на енергия ние изпитваме любов, щастие, радост. Тя ни дава усещането за наслада и пълноценен живот. Ако тази форма на енергия присъства в нашето тяло, то всичко, което ни се случва или ни заобикаля ни носи усмивка и приятна топлина.

Умствената енергия

или психическата, се свързва с творческите пориви, с възможностите човек да взима сам и отговорно решения в живота си при възникване на предизвикателства. Дори само чувайки какви думи използва даден човек, можем да определим нивото на умствената му енергия – за него има предизвикателства, а не проблеми; той минава от едно в друго ниво на собствения си живо, а не остарява;

Причината повечето хора да не успяват да реализират собствения потенциала в живота си е, че пропиляват много енергия на емоционално и физическо ниво. И за решаването на умствени задачи остава твърде малко. Най-лесно енергията се „изгаря“ чрез изразяване на отрицателни емоции. Няколко минути емоционален изблик се равняват като разход на енергия за цял работен ден.

Много е важно, знаейки тези малки истини за начина, по който функционира живота, да бъдем отговорни и да се грижим за себе си. Да използваме всички възможни начини за акумулиране на енергия от различните й форми, за да бъдем по-щастливи и по-продуктивни за себе си, и всички любими нам същества.

Затова ви предлагам да започнем заедно

една интересна последователност от упражнения, в които ще рисуваме за баланс и усилване на енергията във всеки един от нашите енергийни центрове. Те са седем на брой и съответстват на седемте ендокринни системи в човешкото тяло.

Защо чрез Неврографика?

Защото чрез нея може да влияем на емоционалната и ментална енергийни форми.

Защото тя е творчески инструмент за изразяване на вътрешното ни състояние, мислите ни, възприятията ни за света около нас. В края на рисуването като резултат получаваме удивителна промяна – стабилизираме емоционалното си състояние, получаваме вдъхновение, мотивация и план за действие как, кога и на къде да продължим. Придобиваме един нов поглед към заобикалящия ни свят – хората, вещите, нуждите ни. Животът ни става по-лек, всичко се случва естествено, плавно и хармонично. Самите ние започваме да дишаме, да мислим и да чувстваме по новому. Животът ни не е същият, а от там с лекота можем да стигнем до въздействие и на менталната си форма.

Стартирахме

на 28.10.2021 г. с мастър-класа «Устойчивост, заземеност и проактивност», в който рисувахме за баланс на първия ни енергиен център.

На 11.11.2021 г. рисувахме в мастър-класа «Творчески пориви и сексуалност» и преработихме негативните емоции свързани с втория енергиен център.

На 09.12.2021 г. се проведе мастър-класа, посветен на третия ни енергиен център „Моят успех и лична сила„.

На 03.02.2022 г. рисувахме за освобождаване от „Емоционалните ни травми“.

На 24.02.2022 г. се проведе онлайн мастър-класа, посветен на любовта „Обичаме ли себе си“.

На 17.03.2022 г. рисувахме в мастър-класа „Умения за общуване“. Поработихме върху нашите умения да се изразяваме и чуваме себе си и другите.

На 19.05.2022 г. от 19.00 ч. онлайн ще продължим работата си с шести енергиен център. Ще рисуваме неврографика, за да преработим темите свързани с нашите способности за несъзнателно проникване в същността на явленията, процесите и истинноста за нашия живот. Този мастър-клас ще завърши целият цикъл от упражнения за повишаване на личната ни енергия. И ще можете да работите отново и отново с темите от различните енергийни нива. Това ще доведе до увеличаване на вашата успеваемост в живота. Ще чувствате все по-силно удовлетворение от личносттната си реализация. Ще живеете щастливо и успешно.

Заповядайте на последния ни мастър класа по неврографика от цикъла Повишаване на енергията, който е посветен на

„Изкуството на интуицията“

 

Този мастър-клас е за вас, ако:

 • на физическо ниво:
  • имате проблеми с епифизната жлеза – нарушен сън, диабетни състояние, проблеми с кръвоносните съдове;
 • на духовно ниво:
  • искате да разберете как действа при вас интуицията;
  • искате да научите за собствените си умения да балансирате между инстинкта и разсъжденията и рационалното мислене;
  • искате да подобрите уменията си да балансирате между инстинкта и мисленето;
  • искате да се доверявате повече на собствените си предчувствия, като умеете мъдро да ги разграничите от появили се самосаботажни емоции и страхове, който се включват от преживени трудни ситуации;
  • искате да научите как да увеличите креативността си, като се свържете със собствената си дълбока природна мъдрост.
Елате и нека да рисуваме заедно по метода неврографика, за да намерим пътя към себе си и смисълът на дребните неща в нашия живот. Да се приемем такива каквито сме и да се заобичаме истински. Да намалим стреса и да започнем да се наслаждаваме на усещанията, прозренията, емоциите си и поне малко да ги контролираме в желаната от нас посока.

Какво ще постигнете в края на упражнението?

Вероятно след края на упражнението, ще сте силно уморени, ще имате нужда да полегнете или да хапнете. Защото по време на рисуването ще сте събрали много енергия, ще сте създали нови невронни връзки, ще сте се отворили за един нов начин на възприятие на света. Но ден два след това, ще осъзнаете, че:

 • вече се чувствате много по-добре емоционално, имате собствени осъзнавания свързани с темата. Ако сте изпитвали чувства на страх и безпокойство, разбирате, че са неоснователни или въобще забравяте за тях;
 • ще изпълните живота си с приемане и усмивки;
 • ще имате много енергия през деня, ще спите спокойно през нощта;
 • може да започнат да ви идват идеи и хрумки за промени в поведението ви, за да се наслаждавате на всичко, което харесвате или не в живота си, защото вече ще знаете защо нещата са точно такива каквито са.

Ако продължите да рисувате неврографики, или да използвате други начини за поддържане на енергийната си система в баланс, ще се повиши желанието ви да създавате красота и любов в живота си, ще започнете да се харесвате, ще изпитвате радост от живота си. Ще имате малки красиви случайности, които ще ви изпълват с благодарност и желание да продължите точно по този път.

Можете да намерите информация за събитието във фейсбук страницата „Неврографиката – разговор със себе си„.

Кога: 19.05.2022 г., начало 19.00 ч.

Продължителност: 1.5 ч.

Къде: онлайн

Цена: 25 лв.

Подходящо за начинаещи.

За да се запишете за участие, моля попълнете следната контактна форма.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

   

   

  КРАЙ