енергия интуиция епифиза аджна неврографика

Човек и енергия

Най-успешните и продуктивни хора имат много високи нива на лична сила и енергия. Защото енергията е горивото, с което се постига всичко. Познавате ли някой уморен, потънал в грижи, блокирал и „прегорял“, човек, който е постигнал много? Едва ли. А какъв е образът на „успешния“ индивид – енергичен, позитивен, с динамично ежедневие? Той получава и се радва на много повече неща, които животът му предлага в изобилие.

У всеки има три основни форми на енергия – физическа, емоционална и умствена. За събирането и възстановяването на физическата енергия са необходими малко почивка, сън, здравословна храна, витамини и минерали. А какво представляват другите форми на енергия и как може да им се повлияе?

Емоционалната енергия

се свързва с ентусиазма и възбудата. „Блясъкът“ в очите е сигурен признак за присъствието й. Чрез тази форма на енергия ние изпитваме любов, щастие, радост. Тя ни дава усещането за наслада и пълноценен живот. Ако тази форма на енергия присъства в нашето тяло, то всичко, което ни се случва или ни заобикаля ни носи усмивка и приятна топлина.

Умствената енергия

или психическата, се свързва с творческите пориви, с възможностите човек да взима сам и отговорно решения в живота си при възникване на предизвикателства. Дори само чувайки какви думи използва даден човек, можем да определим нивото на умствената му енергия – за него има предизвикателства, а не проблеми; той минава от едно в друго ниво на собствения си живо, а не остарява;

Причината повечето хора да не успяват да реализират собствения потенциала в живота си е, че пропиляват много енергия на емоционално и физическо ниво. И за решаването на умствени задачи остава твърде малко. Най-лесно енергията се „изгаря“ чрез изразяване на отрицателни емоции. Няколко минути емоционален изблик се равняват като разход на енергия за цял работен ден.

Много е важно, знаейки тези малки истини за начина, по който функционира живота, да бъдем отговорни и да се грижим за себе си. Да използваме всички възможни начини за акумулиране на енергия от различните й форми, за да бъдем по-щастливи и по-продуктивни за себе си, и всички любими нам същества.

Затова ви предлагам да започнем заедно

една интересна последователност от упражнения, в които ще рисуваме за баланс и усилване на енергията във всеки един от нашите енергийни центрове. Те са седем на брой и съответстват на седемте ендокринни системи в човешкото тяло.

Защо чрез Неврографика?

Защото чрез нея може да влияем на емоционалната и ментална енергийни форми.

Защото тя е творчески инструмент за изразяване на вътрешното ни състояние, мислите ни, възприятията ни за света около нас. В края на рисуването като резултат получаваме удивителна промяна – стабилизираме емоционалното си състояние, получаваме вдъхновение, мотивация и план за действие как, кога и на къде да продължим. Придобиваме един нов поглед към заобикалящия ни свят – хората, вещите, нуждите ни. Животът ни става по-лек, всичко се случва естествено, плавно и хармонично. Самите ние започваме да дишаме, да мислим и да чувстваме по новому. Животът ни не е същият, а от там с лекота можем да стигнем до въздействие и на менталната си форма.

Стартирахме

на 28.10.2021 г. с мастър-класа «Устойчивост, заземеност и проактивност», в който рисувахме за баланс на първия ни енергиен център.

На 11.11.2021 г. рисувахме в мастър-класа «Творчески пориви и сексуалност» и преработихме негативните емоции свързани с втория енергиен център.

На 09.12.2021 г. се проведе мастър-класа, посветен на третия ни енергиен център „Моят успех и лична сила„.

На 03.02.2022 г. рисувахме за освобождаване от „Емоционалните ни травми“.

На 24.02.2022 г. се проведе онлайн мастър-класа, посветен на любовта „Обичаме ли себе си“.

На 17.03.2022 г. рисувахме в мастър-класа „Умения за общуване“. Поработихме върху нашите умения да се изразяваме и чуваме себе си и другите.

На 19.05.2022 г. работихме по темите свързани с нашите способности за несъзнателно проникване в същността на явленията, процесите и истинноста за нашия живот в мастър-класа „Изкуството на интуицията“.

Достъп до видео-уроците от всички мастър-класове за повишаване на енергията може да закупите и да преработвате темите самостоятелно. Подходящи са за начинаещи.

Пакетна цена: 133 лв.

Достъп до уроците: 9 месеца от датата на закупуване.

За да се запишете, моля попълнете следната контактна форма.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни