Мастър клас „Моята воля, сила и успех“

От понеделник, 6.12.2021 г., започваме работа с третия енергиен център в нашето тяло. Той е дълбоко свързан с нашата силна воля и самочувствие.

До сега успешно преминахме през земята (първи енергиен център), където рисувахме за устойчивост, заземеност и проактивност; през водата (втори енергиен център), където рисувахме за нашите творчески пориви и сексуалност и ето, че достигнахме до огъня (трети енергиен център). На физическо ниво този център отговаря за нашата енергия, за горенето на калориите, за метаболизма ни. На психическо – с волята, която проявяваме, с целеустремеността, с личните амбиции и самочувствието. Доколко ще се чувстваме успешни и реализирани силно зависи от наличието на енергиен баланс в този център. Той трансформира инерцията на земята и водата в действие и сила. В него и чрез него енергията на двете стихии – земя и вода – се издига нагоре.

Чрез развиването на способността ни самостоятелно да правим избори, започваме да проявяваме воля. Прилагането на воля, води до развитие на нашата уникална индивидуалност. Откриваме своите силни и слаби черти на характера, започваме да създаваме и укрепваме личната си сила, която ще ни проправя път в живота.

Липсата на енергиен баланс

в третия ни център, пречи на осъществяването на целите, които си поставяме. Ставаме лесни за манипулация от другите. Намалява самочувствието ни. Всичко това води до застой в развитието на личността ни и липса на реализация в материалния свят.

Постигането и поддържането на равновесие

в този център ни дава самоувереност. Имаме си свой силен източник на задвижваща и мотивираща енергия. Започваме да усещаме своята уникалност и неповторимост.

Затова на 09.12.2021 г. от 19:00 ч., чрез рисуване по метода неврографика ще поработим за енергиен баланс в третия ни център в мастър-класа

„Моята воля, сила и успех“

Този мастър-клас е за вас, ако:

 • имате проблеми с храносмилането, забавен метаболизъм, всички видове хранителни разстройства;
 • страдате от диабет, и/или имате проблеми с панкреаса, с дебелото черво;
 • чувствате се жертва, заслужавате повече и усещате липсата на справедливост в живота;
 • изпитвате чувство на страх или липса на смелост; нерешителни сте;
 • имате лошо самочувствие;
 • поведението ви е агресивно, прекалено твърдо или контролиращо;
 • животът ви е в застой или живеете по инерция; нямате конкретна посока и цел.

Какво ще постигнете в края на упражнението?

Вероятно след края на упражнението, ще сте силно уморени, ще имате нужда да полегнете или да хапнете. Защото по време на рисуването ще сте събрали много енергия, ще сте създали нови неврони връзки, ще сте се отворили за един нов начин на възприятие на света. Но ден-два след това, ще осъзнаете, че:

 • вече се чувствате много по-добре емоционално;
 • ще изпълните живота си с любов;
 • ще имате много енергия през деня, ще спите спокойно през нощта;
 • може да започнат да ви идват идеи и хрумки какво да промените в поведението си, за да можете ясно и категорично да изразите своите нужди и желания и да намерите облекчение на храносмилателните си проблеми.

Ако продължите да рисувате неврографики, или да използвате други начини за поддържане на третия си енергиен център в баланс, ще се повиши самочувствието и самоувереността ви, с лекота ще проявявате воля, няма да се поддавате на манипулация. Ще усещате радостта и късмета в живота си.

Информация за събитието във фейсбук тук.

Кога: 09.12.2021 г., начало 19.00 ч.

Продължителност: 1.5 ч.

Къде: онлайн

Цена: 25 лв.

Ще получите и едноседмичен достъп до видеото от мастър-класа.

За да се запишете за участие, моля попълнете следната контактна форма.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  За по-напредналите имате уникалност възможност да приложите

  неврографика и кундалини-практики

  в едно, за да повишите ефективността на усилията ви.
  Предлагаме ви комбиниран пакет на ексклузивната цена от 45 лв.:

  • 1 мастър-клас неврографика „Моята воля, сила и успех“ на 9.12.2021 г. онлайн от 19:00 ч.
  • 3 практики кундалини, водени от очарователната Нели, посветени на третия енергиен център на 6.12.2021 г., 13.12.2021 г. и 20.12.2021 г. онлайн от 19:30 ч.

  За повече информация последвайте линка