Обучение Ползвател по Неврографика

 

Обучение Ползвател

 

Мотивация за преминаване на сертифицирано обучение Ползвател по неврографика

За всички онези, които още се чудят дали да минават основното ниво в обучението по неврографика

Неврографиката е творчески инструмент, при който с помощта на маркер изразяваме вътрешното си състояние, мислите си, възприятията си за света около нас. След това преработваме получената рисунка, следвайки определени правила и последователности. Тези промени в рисунката въздействат на нашия мозък и на невронните връзки в него по един изключително фин и елегантен начин. Затова в края на рисуването като резултат получаваме:

 • промяна на състоянието си: ако сме били тревожни, се успокояваме; ако сме се страхували, ставаме по-смели и решени да действаме и т.н.;
 • вдъхновение, мотивация и план за действие как, кога и на къде да продължим;
 • един нов поглед към заобикалящия ни свят – хората, вещите, нуждите ни. Животът ни става по-лек, всичко се случва естествено, плавно и хармонично. Самите ние започваме да дишаме, да мислим и да чувстваме по ново му. Животът ни не е същият.

Разбира се това не се случва с една или две рисунки

Има теми в живота ни, които трябва да отработваме ден след ден, рисунка след рисунка. Аз лично имам тема „Моят бивш съпруг“, по която съм нарисувала цели 56 рисунки, от самото начало на срещата ми с неврографиката. Повече от половин година нямам нови рисунки на тази тема, защото всичко вече е ясно – какво се е случило, защо се е случило, как се е случило. Емоционалните пожари от нашите сблъсъци в душата ми отдавна са потушени. Сърцето ми е излекувано и отдадено на друг мъж. Не зная как щеше да се случи всичко без неврографиката – може би ще трябваше да ходя на психолог, или да досаждам на приятелките си непрекъснато мрънкайки им за „моят бивш“, докато не им писне на всички до една и не почнат да ме избягват. Така правим обикновено жените.

Но се срещнах с неврографиката, разпознах я като моя интимен инструмент за справяне със ситуацията и започнах работа. Преминавайки обучението, вие също ще можете да рисувате във всеки един момент, когато имате нужда да се справите с емоция или трудна житейска ситуация. Може да рисувате на обратната страна на касова бележка или на голям формат лист за по-сложни и заплетени казуси. Ще можете да се успокоите и да разберете как да действате нататък.

Колко рисунки ще нарисувате по дадена тема,

зависи много от това колко е силно проявена тя във вашия живот, колко надълбоко сте задълбали навътре и колко дълго сте отлагали решаването й. След като преминете базовото ниво на обучение Ползвател по неврографика, вие ще знаете:

 • как да зададете темата си, защото неврографика без тема е най-обикновено арт занимание, в което може да създадете нещо наистина красиво за очите, но няма да получите трансформациите, които са ви нужни;
 • как екологично да работите със себе си, защото неврографиката въздейства директно на невронните връзки в мозъка ви и ако не сте правилно обучени, има вероятност, макар и малка, да си навредите. И вместо да изпишете вежди, да си избодете очите;
 • как да действате в различните ситуации, в които попадате – всеки един алгоритъм, който се изучава в базовото ниво, е много силен за нещо конкретно, с което искате да поработите;
 • как да продължите след като завършите обучението си – какви са възможностите ви по-нататък в общуването ви с неврографиката, дали това е вашият инструмент.

Вие може да изберете да се обучите, при всеки един сертифициран инструктор, завършил в Института на Павел Пискарьов. Всеки един е достатъчно добър и умел.

Защо да изберете точно мен:

 • Ако вие сте човек, който обича структурата, реда и дисциплината, тогава начинът по който аз ще ви преподам теорията и ще ви покажа практиката ще ви допадне, тъй като самата аз съм точно такъв човек.
 • Аз съм грижовна, всеотдайна и последователна. По време на обучението и след това ще бъдете проверени дали сте разбрали и усвоили всичко, което съм преподала. Ако имате пропуски, ще ги запълним. Ще може да обсъждате с мен всичко свързано с неврографиката, което ви вълнува;
 • Ако темите, които ви вълнуват и искате да преработвате са: взаимоотношения, здраве, кариера, личностно развитие и израстване. Защото по тези теми аз съм рисувала много упорито и пристрастено и имам прозрения, които биха ви помогнали;
 • Ще намерите приятел и съмишленик, който също като вас има желание да променя живота си и работи със себе си, за да постигне желаната трансформация.

Аз съм увлечена и отдадена на неврографиката и ще дам моите 50%, за да ви науча на всичко, което знам и което лично съм открила, рисувайки и общувайки с колеги и клиенти. Но за да проработи неврографиката и за вас, ще е нужно да дадете и вашите 50% – да рисувате, да експериментирате, да изследвате внимателно ден след ден, стъпка по стъпка. И тогава един ден ще се събудите и някак си от само себе си, ще усетите, че сте друг човек – мислите ви ще текат по различно му, действията ви ще са по-различни. Житейски ситуации, които преди това са ви изкарвали от равновесие, сега ще предизвикат усмивка у вас.

Коя от различните тарифи, които предлагам да изберете

Тарифа „Стандарт“

ще получите всичко, което има в тарифа „Лайт“. Ценното допълнение, което идва с избора на тази тарифа е супервизията, която ще получите от мен за вашите рисунки. Супервизията е начин да ви помогна да направите рисунката си наистина работеща за вас. Да извлечете максимална полза от това, което сте нарисували и да знаете как да продължите нататък в рисуването си. Супервизиите, които аз правя са грамотни и дадени с много любов и уважение на личното ви пространство и личния ви темп на възприемане. С тази тарифа ще получите сертификат за преминато обучение и ще ви включа в една голяма фейсбук група от всички, които да преминали базовото обучение по неврографика.

Полезното от включването ви в тази група, ако ползвате руски, ще е напълно безплатното ви участие във всяко следващо обучение ниво „Ползвател“, което се провежда в Института по психология на творчеството. Голяма част от тези обучения са водени лично от Павел Пискарьов. В групата ще намерите видео записи на всички вече минали обучения. Ще научавате за всички безплатни събития, като презентации, конференции и т.н., които института предлага и са подходящи за вашето ниво на познание за метода.

Цена 160 лв. Включва:
– участие в обучението;
– супервизия на 4 ваши рисунки;
– официален сертификат от Института по психология на творчеството „Павел Пискарьов“

 

Тарифа „V.I.P”

ще получите всичко, което има в тарифа „Стандарт“, като добавя и две индивидуални коучинг срещи с мен. Коучингът е съвременна ефективна методика за работа с хора. При провеждането му хората намират повече ресурси и възможности, променят начина си на мислене и оформят нови стратегии за постигането на определена цел или решаването на задача от бъдещето. Коучингът е полезен за този, който се стреми да постигне голям успех в личния си живот или в някакво бизнес начинание, но е изправен пред предизвикателства, с които не може лесно да се справи сам.

Цена 220 лв. Включва:
– участие в обучението;
– супервизия на 4 ваши рисунки;
– официален сертификат от Института по психология на творчеството „Павел Пискарьов“;
– 2 индивидуални коучинг сесии, с продължителност час и половина всяка.

 

Това е най-важното, което исках да ви споделя за базовото обучение по неврографика. Задавайте въпроси, обичам въпросите, обичам хората, които се вълнуват и търсят начини и възможности за промяна. Защото животът ни е прекрасен, изобилен и хармоничен. Но се иска малко усилие от наша страна, за да си го нашаманим, като истински вълшебници с маркер в ръка.

Очаквам ви на следващото обучение, което ще бъде на 2, 9 и 14 юни 2022 г. от 19.00 ч. до 22.00 ч. онлайн в зум.

За записване и въпроси, моля попълнете контактната форма:

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.