Маратон за любов, опиянение и творчество

Неврографика и любов

Маратон за любов, опиянение и творчество – рисуване по метода неврографика

Хората обичат да се събират във връзки, защото животът заедно е много по-весел, споделен и пълен. Защото всеки от нас има развити определени качества, които проявява с лекота. И участвайки с тези качества в едно партньорство, му помага да реализира пълния си потенциал. Има различни видове любов, защото ние участваме по различен начин във взаимоотношенията помежду си.

Но понякога егото и личността отказват да приемат, че другия е по-добър, там където ние сме по-слаби. И така се ражда конкуренцията. Започваш да се бориш и да се доказваш. И вече няма заедност и споделеност. Има съревнование, борба за надмощие и търсене на правота. Връзката е изтикана на заден план. Вече са важни личността и егото. Няма ние. Има само Аз. Няма любов.

За да смекчим очакванията си, да изчистим ограниченията и самоблокажите си,
за да приемем себе си такива каквито сме и да се опияним от любов

ви каня да завършим месеца на любовта и виното рисувайки неврографика всяка сутрин от 8.00 ч. до 8:30 ч. в продължение на пет дни абсолютно безплатно.

Ще стартираме на 21.02.2022 г. и всеки ден чрез рисуване ще се сливаме със силите на любовта, магичността, опиянението и благодарността. Ще изприказваме на белия лист това, което ни тревожи и след това ще го изпълваме с усмивки, радост и хармония. Всеки ден ще правим една малка крачка към една по-добра версия на себе си. Ще осъзнаваме защо си струва да обичаме. Защо си струва да сме заедно. Да обичаме и да позволим да ни обичат – силно и страстно.

А неврографиката ще ни помогне всичко това да се случи по един фин и мек начин, с много любов, внимание и грижа към самите нас. И няколко щипки магичност за разкош.

Защото как ще обичаме другите, ако не заобичаме преди това себе си. Здравословната доза егоизъм е винаги полезна както за нас, така и за другите. Защото тя ни помага да заявим собствените си граници.

Подробности за маратона:

Дата: от 21.02.2022 г. до 25.02.2022 г.

Време: от 8.00 ч. до 8:30 ч.

Къде: онлайн в зум

Маратонът ще водя, аз Маргарита Атанасова, сертифициран инструктор по неврографика и естетически коуч към Института за психология на творчеството „Павел Пискарьов“.

Как да се запишете: Попълнете анкетата, за да се абонирате по e-mail. Може да се присъединете към затворената фейсбук група „Неврографиката – рисуване с Марги“. Линк за зум ще получавате по е-майл и в групата. Линк към видео-записа ще получавате в групата. Информация за маратона може да намерите и във фейсбук събитието, създадено от страничката „Неврографиката – разговор със себе си„.

Маратонът е подходящо и за начинаещи.

Нужни са ви следните материали:

 • Бял лист хартия;
 • Черен перманентен маркер;
 • Цветни моливи или текст маркери;

Заповядайте, ще се радвам да рисуваме заедно.

5 Responses

 1. Веселина

  Очаквам с нетърпение!

 2. Ваня Велкова

  Искам да участвам.Харесва ми.

 3. Ваня Велкова

  Неурогпафиката е супер

 4. Vania Velkova

  Очаквам с нетърпение.И се надявам на нови хоризонти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *