Как ще ви помогне неврографиката

Неврографиката е метод за подкрепа на личностното ни развитие. Следва стриктни правила и алгоритъм, по който се рисува. Не е нужно да си художник, за да може да я използваш пълноценно. Нужно е страст, хъс и малко упоритост в началото. Когато ръката и очите ви се адаптират към динамиката и силата на привлечената енергия за трансформация, рисуването ще ви се случва много по- красиво, изящно и осъзнателно.

Съществуват различни техники, практики и методи, чрез които:

  • да достигнете до прозрения как да хармонизирате и балансирате личната си енергия;
  • да съставите стратегия и план за реализация на своя потенциал в живота;
  • да си осигурите спокойствие и увереност за идващите промени;
  • да научите как грешките от миналото могат да се преобразуват в ресурс с положителен заряд, който да ви помага в настоящето.

Безспорно всяко от тях е достатъчно добро,

за да ви побутне да се изкатерите по стръмната и не винаги лека стълбичка на личностното си израстване. Ако обичате да творите и създавате красота около себе си, аз ви предлагам да се включите в нашите събития. Не е нужно да умеете да рисувате, за да създадете вашият уникален шедьовър, рисувайки по метода неврографика. Вглъбявайки се в себе си докато водите линии, ще изразите вътрешното си състояние, мислите си, възприятията си за света около вас. След това с много любов и внимание, ще хармонизирате рисунката по правилата на метода.

В края на рисуването,

като резултат ще получите удивителна промяна – ще стабилизирате емоционалното си състояние, ще получите вдъхновение, мотивация и план за действие как да реализирате желанията и целите си. Ще получите един нов поглед към заобикалящия ни свят – хората, вещите, нуждите ни. Животът ни става по-лек, всичко се случва естествено, плавно и хармонично. Самите ние започваме да дишаме, да мислим и да чувстваме по новому. Животът ни не е същият, а от там с лекота можем да стигнем до въздействие и на менталната си форма.

Не е нужно да умеете да рисувате,

за да създадете вашия уникален шедьовър. Аз, Марги, сертифициран инструктор по неврографика от „Института за психология на творчеството„, ще ви подкрепям с много любов. Ще ви помогна да получите удовлетворение и нов поглед към заобикалящия ви свят – хората, вещите, нуждите ви. След това, всеки ден с малки стъпки, животът ви ще става по-лек, всичко ще се случва естествено, плавно и хармонично. Ще започнете да дишате, да мислите и да чувствате по новому. Ще поканите усмивката и радостта в живота си.

Регистрирайте се за нашият имейл бюлетин.