Събития през Януари

Януари е първия месец, числото едно. Това сме ние – душата, личностните ни качества, желанието и смелостта ни да бъдем в живота, да оставим своя уникален отпечатък – дали чрез делата и постиженията си, или чрез наследниците си. Всеки според предназначението, вярата и личната си мотивация и целеустременост.

За да можем успешно да моделираме и нашаманим бъдещето си такова каквото искаме да бъде, трябва да работим с най-силните си ресурси –

нашата принадлежност към рода

Да се заземим, да преработим и да заздравим връзките по родословното ни дърво. Да заравним нашият път към родовите ресурси. Да балансираме родовата енергия, да успокоим, хармонизираме и изпълним родовите потоци с изцеляващата сила на Благодаростта, Признанието, Уважението и Лоялността.

Какво ще се случи, след като работим по възстановяването на родовата сила?

 • Ще се чувстваме закриляни – спокойно, безопасно. Ще ни се подобри самочувствието, здравето. Възможно е хронични заболявания да се преодолеят.
 • Отлагани или затлачени проекти (житейски или работни) ще получат силно хармонично раздвижване, ако са полезни за нашето личностно развитие. Ако проект не ни е нужен, той ще отпадне от плещите ни с лекота и без щета за нас и околните.
 • Ще започнем да приемаме роднините си и обстоятелствата покрай тях с любов, внимание и емпатия. Възможно е да се разрешат стари родови свади по най-хармоничен начин.
 • Ще започнат да се раждат деца, защото силата на рода е възстановена и цялата му енергията е насочена към продължението му.

Календар – безплатни онлайн събития

7 януари 2023 г. от 13.00 ч., ще се случва „НевроЛудие по пълнолуние в Рак. Подробности за събитието и линк за вход ще намерите във фейсбук групата „Неврографиката – рисуване с Марги„.

14 януари 2023 г. от 13:00 ч. Един час ще си говорим за живота, неврографиката и всички вълшебства и магичности. Темата е „Въпроси и отговори“. Какво ще правим – ще разговаряме на всякакви житейски теми. Аз съм открит и комуникативен човек, и животът ми покажа, че съм дошла да отговарям на особено провокативни въпроси. Ще можете да получите препоръка или кратък поддържащ коментар на ваша рисунка. Ще научите трикове и препоръки от неврографиката, как аз правя това или онова за получаването на по-силно вдъхновяваща рисунка. И всичко, всичко, което е важно за вас. Фокусът ще бъдете вие – моите приятели с обща страст – неврографиката. Подробности за събитието и линк за вход ще намерите във фейсбук групата „Неврографиката – рисуване с Марги„.

Календар за фенове

5 януари 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. Един час и половина ще рисуваме по моята авторска техника „Мълчана вода“. Да си направиш „мълчана“ вода е стара магическа практика, разпространена по българските земи. Този ритуал се свързва както с езическото ни минало, така и с християнската вяра. Запис от интервюто, което дадох миналата година по повод същото събитие, може да чуете на страницата на Радио Пловдив. В събитието във Фейсбук може да откриете нужните ви материали и повече подробности за него.

12 януари 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. Един часа и половина ще рисуваме на тема – „Моите страхове и ограничаващи модели – моите ресурси за по-лек и вдъхновен живот“. Ще ви покажа как да използвате дзен техники за преработка на всичко, което ни държи в миналото, или ни кара да препускаме в бъдещето.

21 януари 2023 г. от 13.30 ч. на живо в София. Четири часа на Бабин ден, един особено вълшебен и магичен ден, свързан със семейните традиции ще рисуваме две техники в едно – Нейродърво и Мандала на рода. Темата ще бъде – „Моят род – моята сила“ По уникален и магичен начин ще свържем двете най-силни енергийни и зареждащи живота ни със синхронични случайности практики. Ще призовем на помощ силата на рода, ще благодарим, ще простим с разбиране всичко, което обърква енергийните потоци. Ще благословим и ще помолим Твореца за родово изобилие и просперитет.

26 януари 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. Тема „Здравето на моите крачета„. Ще завършим срещите си през месец Януари с едно вдъхновяващо рисуване по метода неврографика, в което ще се погрижим за здравето на нашите крачета. Защото те са нашата опора в живота ни и важна връзка със Земята. Защото докосвайки с тях майката Земя, ние можем много бързо да се заземим. А заземяването е важно, защото то ще ни донесе сигурност в себе си и доверие във взетите решения. Ще се изпълним със задоволство от това, което сме. Ще живеем щастлив живот. Така ще да старираме успешно нашата пълна промяна чрез стратегията „Изкуството на малките крачки всеки ден“.

Такси за вход

Стандартната такса за участие във всяко едно от събитията за фенове е 55 лв. за събитието на живо, и 39 лв. – за всяко едно събитие онлайн. Може да се възползвате от Специална пакетна такса за участие във всички събития през месец януари – 89лв. Тези, които заплатят такса за цял месец и не могат да се включат на живо в рисуването на Бабин ден, ще им бъде осигурено онлайн излъчване. А за този, който дойде от друг град специално за рисуването на живо на Бабин ден – ще има специален подарък.

Всяка практика ще имате на запис, за да си довършите рисунките с вашето темпо.

Запишете се!

Ще бъде интересно, вълнуващо и преобразяващо. Защото както казва Антоан дьо Сент-Екзюпери, силата е във всеки ден! Всеки ден, в който ние правим нашата малка крачка към вдъхновението и любовта. За допълнителни въпроси – 0878718248.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни