Събития през Март

Месец Март. Единственият женски месец. В народната ни традиция е наречен на баба Марта. Нейният двойствен образ — ту весел, ту сърдит, едновременно утвърждаващ и отрицаващ, представя женското начало. През март пролетта зачева. Земята се подготвя за предстоящото топло лято и плодородна есен. Март е прекрасен месец, който да посветим на женската енергия и здраве. Мотото за събитията в обучителната ни школа по неврографика ще бъде:

Тънкото изкуство да бъдеш успешна жена!

Упражненията ни по метода неврографика ще се фокусират върху следните важни за жената теми – женственост, емоционална стабилност и устойчивост. Ще проверим и донастроим връзката си със Земята, която е неизчерпаем източник на чиста и силна енергия за жените. Ще потърсим баланса между грижата за себе си и грижата за обичаните хора. По време на събитията ни, ще се попитаме: поставяме ли себе си в центъра на своя живот? Или позволяваме на другите да ни изместят в периферията на нашите собствени ценности? Ще намерим нашия женски начин да се справим с натовареното ни, хаотично ежедневие по най-фин, балансиран и хармоничен за нас маниер.

Използвайки различни техники от арсенала на неврографиката, ще рисуваме за лекота, с която да влизаме в различни житейски роли – майка, дъщеря, къщовница или слугиня, успешна бизнес дама, обичаща професията си или изтощена служителка. Можем ли да бъдем творци на собствения си живот?

Вълшебният маркер и белият лист ще ни помогнат в търсенето на равновесие между кариера и семейство. Една истинска жена с лекота умее да бъде радостно момиче или мистичната любовница, или грижовната стопанка на дома, или достолепната кралица, господарка на живота.

Как ще ви помогне неврографиката

Съществуват различни техники, практики и методи, чрез които:

 • да достигнете до прозрения как да хармонизирате и балансирате личната си енергия;
 • да съставите стратегия и план за реализация на своя потенциал в живота;
 • да си осигурите спокойствие и увереност за идващите промени;
 • да научите как грешките от миналото могат да се преобразуват в ресурс с положителен заряд, който да ви помага в настоящето.

Безспорно всяко от тях е достатъчно добро,

за да ви побутне да се изкатерите по стръмната и не винаги лека стълбичка на личностното си израстване. Ако обичате да творите и създавате красота около себе си, аз ви предлагам да се включите в нашите събития. Не е нужно да умеете да рисувате, за да създадете вашият уникален шедьовър, рисувайки по метода неврографика . Вглъбявайки се в себе си докато водите линии ще изразите вътрешното си състояние, мислите си, възприятията си за света около вас. След това с много любов и внимание към себе си, ще хармонизирате рисунката по правилата на метода.

В края на рисуването,

като резултат ще получите удивителна промяна – ще стабилизирате емоционалното си състояние, ще получите вдъхновение, мотивация и план за действие как да реализирате желанията и целите си. Ще получите един нов поглед към заобикалящия ни свят – хората, вещите, нуждите ни. Животът ни става по-лек, всичко се случва естествено, плавно и хармонично. Самите ние започваме да дишаме, да мислим и да чувстваме по новому. Животът ни не е същият, а от там с лекота можем да стигнем до въздействие и на менталната си форма.

Не е нужно да умеете да рисувате,

за да създадете вашия уникален шедьовър. Аз, Марги, сертифициран инструктор по неврографика от „Института за психология на творчеството„, ще ви подкрепям с много любов. Ще ви помогна да получите удовлетворение и нов поглед към заобикалящия ви свят – хората, вещите, нуждите ви. След това, всеки ден с малки стъпки, животът ви ще става по-лек, всичко ще се случва естествено, плавно и хармонично. Ще започнете да дишате, да мислите и да чувствате по новому. Ще поканите усмивката и радостта в живота си.

Календар – безплатни онлайн събития

7 март 2023 г. от 7.30 ч., онлайн ще се случва „НевроЛудие по пълнолуние в Дева.

Подробности за събитието и линк за вход ще намерите във Фейсбук групата „Неврографиката – рисуване с Марги„.

Календар за фенове

9 март 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. “Успешна жена„.

Всяка успешна жена е осъзнавала същността си, докато стане такава. Тя е реагирала и действала по свой уникален различен от другите начин. Знае как се стига до мястото, където иска да бъде. Мъдрите казват, че няма по-опасно същество от една решителна жена. Науми ли си нещо, ще направи и невъзможното, но ще го постигне. Присъединете се към упражнението рисуване по метода неврографика на 9 март от 20.30 ч., в което с вълшебния черен маркер върху белия лист ще разговаряме с нашата душа. Тя ще ни сподели какво я очарова, мотивира и вдъхновява! Ще нарисувате рисунка, която ще ви радва и импулсира да бъдете успешна жена – вървяща с гордо вдигната глава, доволна от случващото се в живота й.

16 март 2023 г. от 20.30 ч., онлайн. „Женски архетипни роли“.

Женската енергия има четири проявления. Карл Густав Юнг ги е нарекъл женски архетипи – момиченце, любовница, кралица и майка-домакиня (стопанка). В идеалния случай всяка жена би трябвало да притежава по 25% от всеки от четирите архетипа. Но идеалните образи и пропорции не са сред любимите на Вселената. Затова и в реалността няма жена, с такова разпределение. Обикновено присъстват два водещи архетипа и те определят уникалността й. Запишете се – ще бъде вълшебно и магично! Ще видите себе си от един различен ъгъл. Ще осъзнаете с какво привличате и с какво отблъсквате хората. И може би ще вземете решение да промените себе си, за да получите образ, който би ви радвал и мотивирал да се движите в живота – ефирно, с лекота и финес. Като истинска дама, която знае стойността и достойнствата си.

21 март 2023 г. от 20.30 ч. онлайн.“Травми и маски„.

Упражнението е вдъхновено от книгите на Лиз Бурбо за петте травми и маските, които си слагаме, за да се справим с тях. Най-важното в живота, смята Лиз Бурбо, е да се научим да разбираме себе си и да се приемаме изцяло, доколкото това изобщо е възможно. Само така можем да преживеем всякакви ситуации, без да си причиняваме ненужни травми и болка. Изборът не е голям. Или се взимаме в ръце и ставаме стопани на живота си, или продължаваме да страдаме. Единственото лекарство е Любов. Онази чиста безусловна любов, приемаща всичко и готова да прости, да благодари и да вдъхнови за промяна.

Нека използваме енергията на новолунието, за да осъзнаем и преработим нашите травми и да снемем маските си. Научавайки се да обичаме себе си и другите без всякакви условия, ние ще може да подчиним материалния свят. Ще намерим вътрешно спокойствие и истинско удовлетворение.

Такси за вход

Стандартната такса за участие във всяко едно от събитията за фенове през Март е 39 лв. Може да се възползвате от Специална пакетна такса за участие във всички събития през месеца – 89 лв. Тези, които се включиха в мастър класове през месеците януари или февруари, получават подарък отстъпка 10%. Подаръкът може да се използва както за отделно събитие, така и за намаление на пакетната цена.

Всяка практика ще имате на запис, за да си довършите рисунките с вашето темпо.

Запишете се!

Ще бъде интересно, вълнуващо и преобразяващо. Защото както казва Антоан дьо Сент-Екзюпери, силата е във всеки ден! Всеки ден, в който ние правим нашата малка крачка към вдъхновението и любовта. За допълнителни въпроси – 0878718248.

  Име и фамилия*

  Email адрес*

  Телефонен номер

  Относно

  Вашето съобщение

  Полетата със звездичка (*) са задължителни