Да празнуваме!

Благодаря

Преди пет години, в търсене на себе си,

ходих на астролог. Мила дама. Гледайки картата ми, тя говореше за прекъсване на образованието и продължаването му в по-късен етап от живота. Бях завършила отдавна висшето си. Веднага след това имах желание за научна кариера, за изследвания и проучвания, но се роди първият ми син и грижите по него изпълниха ежедневието ми. Точно това свързах с думите на астролога. Отдадох се на семейството и професията си. Животът ми беше като на всички останали. Значи така е трябвало да стане. И като всичко, на което намирам някакъв отговор, бързо забравих думите й до тази сутрин.

8 декември е,

празника на студентите в България. Рано-рано, прочетох името си сред успешно дипломиралите се инструктори по Неврографика и Естетически коучинг в „Института по психология на творчеството“ на създателя на метода Павел Пискарьов. И тогава се сетих за думите на дамата-астролог. Излишно е да ви казвам, че тя, която „видя“ продължението на моето обучение е рускиня. Животът си прави шегички с нас и се забавлява като гледа изумлението ни. Срещата ми с неврографиката преди 2 години също бе съдбовна. Приятелка ме хвана за ръката и ме заведе на обучението „Ползвател“. Нямах много голям избор. Но пък рисуването на невролинии и окръгляването така ме завладя, че не можах да се спра.

Вече 2 години рисувам живота си

и промяната, която искам да ми се случи върху белия лист. След това активно реализирам всичко, за което съм била вдъхновена по време на рисуването. Получавам смелост и кураж да действам. Мотивирам се чрез линии, фигури и цветове. Животът ми се промени. Доста хора излезнаха от него, но други – бързо заеха местата им. Неврографиката ме запозна с мили дами. Едни от тях – мои колеги от обучението, с които си помагахме взаимно. Други – разпознаха в мен своя инструктор, който да ги научи как да ползват метода, да рисуват с полза за себе си, да творят и сбъдват живота си с финес и лекота.

Благодаря ви от сърце.

Благодаря ви за доверието, без което по-трудно успява човек. Вие ми дадохте енергия да довърша започнатото в срок, да не се отчайвам и отказвам. Това, което ежедневно споделяхте с мен, като резултат от вашето рисуване под мое ръководство, ме стимулираше да се потапям все по на дълбоко в метода. Караше ме да търся възможност да се усъвършенствам в знанията и уменията си, така, че да ви бъда от още по-голяма полза.

Пожелавам ви,

от сърце да разберете един ден защо сте тук, да почнете сами да творите отговорно своят живот. Защото основният принцип на коучинга гласи: „Отговорите са вътре в мен, в теб, във всички нас“. И всеки може да достигне единствено сам до своите си отговори. Стига да е готов и наистина да го поиска. Защото някои отговори може да са доста разочароващи и стресиращи. Изцяло в нашите ръце е да изберем какво да правим с тези отговори – дали ги приемаме и започваме да вървим към промяна. Така следващия път когато рисуваме, сънуваме, медитираме или наблюдаваме ще получим друг отговор от Вселената, който вече ни удовлетворява и успокоява. Но, може и да махнем с ръка, да не се вслушаме в гласа на безсъзнателното и да продължим по старому. Но вярвайте ми, по силите ни е да се справим с всяко житейско предизвикателство.

Пожелавам ви,

от все сърце да бъдете щастливи – тук и сега. Защото не си струва да хабим енергия да се осъждаме за миналото или да се вцепеняваме от страхове за евентуални събития в бъдещето. Животът е толкова красив и изобилен и всеки може да си създаде такава реалност. Методи за личен духовен ръст има много. Аз избрах неврографиката, защото обичам да създавам с ръцете си красиви неща.

По случай моето дипломиране,

по случай наближаващите Коледно-Новогодишни празници подарявам:

Благодаря ви,

За мен беше чест да се срещнем, опознаем и споделим енергия, творейки чрез метода Неврографика през 2021г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *